Sunday, January 2, 2011

.2.0.1.1.H.A.P.P.Y. .N.E.W. .Y.E.A.R.

sok bermula la tahun 2011(3 hari dah,br nk update..wakakak).


..so korang2 apekah azam tahun 2011 korang...errrmmmm,b4 wat azam 2011,azam 2010 korang dah terhasil ka?.....jgn berazam je tp keje x jalan...ha3~...okeh,since azam 2010 ak x tercapai (rase cam nk sebut F word je),sbb ak yg menspoile kan diri ku ini (rase cam nk sebut F word je) ,make 2011 ak kan revenge.

...yeahhhh babeh...

.so,azam ak 2011 neh ak nak menFIT kan body ak neh..

ak nk jd camni...konsept dier,body ala2 model..mampu ke ak*

..second ak nk beli nset br...blackberry....jelouse seh..x kisah la,bb bold ke curve ke...yg penting cop blackberry..ha3~

sape leh bg ak sebijik**

..3rd ak nk naikkan pointer ak since pointer ak jatuh gile babi tahap dewa sem lepas.....pitam ak bile nengok cgpa ak...keji la.

..4th,ak nk xpand kan ak nyer network..ak tw ak bkn nyer ramai kwn.


.so kini mase tuk bersosial..hgo3~5th ak nk jd lebih matang dlm harungi kehidupan ini...kini ak nk lebih berhati2 dalam semua soal,termasuklah soal cinta cintan neh...then yg terakhir,ak nk jd lg cute dr 2010..ha3~~~.....pape pon HAPPY NEW YEAR GUYSS.....klu korang rase down ke hape...ko kene ingat yg..........................................................(sile nengok pic kat bwh neh...)\


ENJOI 2011....

1 comment:

  1. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara
    Sebuah persahabatan..Salam Kenalan..
    Terima kasih kembara ziarah maya”

    ReplyDelete