Monday, December 20, 2010

.F.E.S.T.K.U.M. .2.0.1.0. siri 1

salam..ho3~..baru sekarang aku nak update blog aku neh..sory la kawan-kawan

pose gigit jari...menggoda x**

,aku busy dengan program kemuncak ni...name nyer FESTKUM.Tahun ni,festkum di di adakan kat kawasan utara.so semua unibersity kat area utara terlibat.UNIMAP,USM,UITM,UUM..rase2 neh je la tmpat2 pertandingan di jalan kan..di sebab kan name tajuk pon festkum 2010 siri 1,so ak kene la menSTORY kan satu persatu..gigih neh tuk menjamu pembaca-pembaca sekalian..so bila dah aku join festkum neh,sesi latihan pon bermula..ape lagi,semua kontigen yg terlibat gigih meningkat kan stamina..termasuklah ak..tiap2 petang,ak jogging ye..tp,bila dah join neh,pagi petang ak jogging.

gigih team ak berjogging*

..terpakse beb..taun ni,cikgu ak adalah,ZAZA..

neh die.ngah calling.dpt job le 2..ho3~

.ha3~..dia neh,nmpak je cam baik2,sopan santun..bile mengajar,abis semua org dier tibai..antara muka2 yg selalu kene tibai.
sory la kwn2..x leh nk publishkan la..sian plak bdk2 2.cos ak dulu pon cam 2 gak..ha3~..bile dah otai,br le blagak sikit..ha3~~

ok,antara syarat2 untuk tarian yg ak join,max penari adelah minimum 8 org n maximum 10 org ye..bkn maximum 100 org..mati U ak nk carik dance.ha3~. dan masa tarian adelah antara 7 minit ke 10 minit..neh antara syarat2 yg wajib di patuhi la..ok,pembaca-pembaca sekalian jgn terkezut atau teruja plak bile ak ckp yg ak join tarian..rampaian asli melayu ye...tarian india ak x sempat nk join di sebab kan ak kekurangan ilmu..sedih..=(.
rase sebak jugak bile x dpt join**sbb ak pling xcited nk join.

.jgn kate ak neh kaki pukul SBB AK BDK PUNK..ape korang ingat bdk punk x pandai menari ke??..
ha3~.menari gune senapang..ko reti?.

..muke gua jantan tp dlm ati ade taman.gua punk baik.

tu dia,ha3~...ko leh ke punk camni..ha3~

okeh,smpai kat sini dulu ye..nanti kan festkum 2010 siri 2 pulak..ha3~~~

4 comments:

  1. punk baek tu yg xhengat...erm plg penting dlm ati ko bkn ada taman tau..tp dlm ati ko BYK taman...

    ReplyDelete
  2. bnyk ke?...tp ak x suke taman...how?..=P

    ReplyDelete